Recomandari


A&D Pharmaeste cel mai mare grup farmaceutic din România, activând în domeniul distribuției și retailului farmaceutic. Grupul a fost fondat în anul 1994 și cuprinde companiile Mediplus – cu activitate de distribuție, Sensiblu – rețea națională de farmacii și A&D Pharma Marketing& Sales – divizie de comercializare a produselor din domeniul farmaceutic.

Cristina Stanciu - A&D Pharma - Sales managerCristina Stanciu - A&D Pharma - Sales manager

Romprest Service este o companie de salubritate, înființata în anul 1999. Romprest Service este unul din liderii de pe piața de „facility management” și acționează în patru domenii principale: servicii de salubritate stradală și menajeră, curățenie profesională și întreținere de complexe industriale și civile, construcție, întreținere și reparații drumuri și pază, monitorizare și transport valori.

<strong><em>Adriana Calcan - Marketing Manager Romprest</em></strong>Adriana Calcan - Marketing Manager Romprest

Din 1990 până în prezent Compania Construcții Erbașu, transformată în GRUPUL DE COMPANII ERBAȘU, a realizat toate tipurile de proiecte de construcții civile, cu diferite grade de dificultate în interiorul țării și în afara ei.

<strong><em>Bogdan Popescu - Comunication Manager Erbasu</em></strong>Bogdan Popescu - Comunication Manager Erbasu

Pandoor Glass Systems, peste 10 ani experiență, prezență internațională. Domeniul de activitate: construcții industriale. Pandoor execută lucrări internaționale în mai multe domenii pe piața construcțiilor.

<strong><em>Nicoleta Grăjdeanu - Manager Pandoor</em></strong>Nicoleta Grăjdeanu - Manager Pandoor

Why aren’t there more women in the upper ranks of corporateAmerica? A major new study by LeanIn.Org and McKinsey & Co reveals that despite some progress, women are still underrepresented at every level in corporations, and that they face a playing field that they believe is anything but level. A Journal Report looks at what’s holding back women—and what can be done to make progress toward gender equality.

Cristina - A&D Pharma - Sales ManagerCristina - A&D Pharma - Sales Manager


Potrivit Vrajitorul.eu, marja profitului net, la sfârşitul anului 2013, este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (5.11% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (30.21% faţă de % media industriei).

<strong><em>Adrian Radu - CEO GCT</em></strong>Adrian Radu - CEO GCT

Cei aproape 10 ani de activitate pe segmentul rezidențial de lux, sutele de clienți mulțumiti, echipa de profesioniști dinamică și calificată, seriozitatea și transparența reprezintă elementele care recomandă compania Imobiliare Herăstrău, ca fiind una din cele mai cunoscute și puternice agenții imobiliare din Bucuresti.

<strong><em>Lucian Dan - Manager Imobiliare Herastrau</em></strong>Lucian Dan - Manager Imobiliare Herastrau


Mk Illumiantion este o multinaționala cu prezență în 28 de țări. Compania oferă servicii complete în domeniile: iluminat public, real-estate, financiar. MK Illumination România este furnizorul principal al Casei Regale.

<strong>Horea Baba - Sales Manager Mk Illumiantion</strong>Horea Baba - Sales Manager Mk Illumiantion

Audionova, rețeaua numărul 1 din România în aparate auditive, a fost și este un sprijin important pentru persoanele purtătoare de aparate auditive. Audionova are sedii în majoritatea județelor din România.

<strong><em>Ana Mirea - Manager Audinova</em></strong>Ana Mirea - Manager Audinova


Unic Rotarex lider pe piața din România în domeniul construțiilor pe structura metalică. Tehnologia Rotarex de case pe structură metalică este la această ora cea mai modernă și ieftină soluție cu care se poate construii.

.

<em><strong>Marius Rotar - Manager Rotarex</strong></em>Marius Rotar - Manager Rotarex
Marketing Digital Online Automatizat
Logo