Campanii Facebook & Instagram

Campanii Facebook si Instagram

Campanii Facebook si Instagram sunt printre instrumentele de top de marketing pentru multe companii, dar multe dintre ele nu se folosesc de toate posibilitățile pe care acestea le ofera: Servicii de supra-dimensionate bannere profil, pagini personalizate, ventilator-porti, si personalizate Pic-benzi.

Utilizatorii primesc inundate cu Cererile Page și de obicei da doar câteva secunde pentru a judeca dacă le place o pagină sau nu. Prin având o primă impresie profesionist.

Cu mai mult de 500 de milioane de utilizatori activi, Facebook este un loc vital să comercializeze afacerea dumneavoastră. Cincizeci la suta din utilizatorii activi conectați la Facebook în orice zi și un utilizator mediu are 130 prieteni. Avand o pagină este mare, dar are o pagină de mare este chiar mai bine.

Când oamenii ateriza pe pagina dvs. pentru prima dată, ele sunt de obicei supuse perete. În funcție de ceea ce a fost publicat de curând ar putea obține o experiență totală diferit de ceea ce se intenționează să. Prin definirea o pagină de destinație prestabilită a vă asigura utilizatorii vedea conținutul pe care doriți să le vadă.

Puteți scopul pagina dvs. de destinație ca un meniu lasa oamenii se vedea serviciile sau produsele pe care le au de oferit și să le navigați la ceea ce cautati. Această funcționalitate meniu este foarte similar cu o pagină de start pe un site.

Campanii Facebook

Prin personalizarea pagina dvs. personalizată Facebook puteți evidenția produse noi, evenimente viitoare sau promoțiile actuale și să se asigure că privitorul este conștient de tendința.

Majoritatea întreprinderilor au acum pagini de Facebook. Prin personalizarea pagina dvs. puteti scoate în afară din mulțime și să dea publicului o experiență unică. Majoritatea companiilor mari au început deja să profite de personalizarea paginile lor și din cauza costurilor reduse de a obține un pagini personalizate de afaceri mici pot concura cu concurența.

Spre deosebire de un site care poate costa mii de dolari pentru a obține ceva care este personalizat, unic și proiectat profesional. O filă particularizată Facebook pot fi create pentru un preț accesibil, care cele mai multe companii își pot permite cu siguranță. Cu cât mai mult accent ca oamenii sunt punerea în Facebook că ar fi înțelept să investească în prezența ta Facebook … concurenta va.

Cu pagini personalizate de Facebook puteti intampina vizitatorii cu look-ul de marcă, folosind culori dvs., fonturi, imagini și mesaje. Având branding consistent prin dvs. diverse eforturile de marketing pot crește recunoaștere de către consumatori și se adaugă mai multă valoare brand-ul.

Dacă vrei ca oamenii să vină înapoi la pagina dvs. aveți nevoie pentru a face interesant și captivant. Atunci când faceți pagina dvs. Rock, utilizatorii sunt mult mai probabil să se întoarcă din nou. Avand o pagină balansoar este un pas mare spre a fi de succes pe Facebook.

Deci, să fie proactive și să ia măsuri. Contactati-ne pentru a începe pe personalizat pagina de Facebook de azi!

Marketing Digital Online Automatizat
Logo