Email Marketing Automatizat

CARACTERISTICILE CARE FUNCȚIONEAZĂ PENTRU DVS.

Toată lumea începe cu…primul pas. Dar cu resursele potrivite, puteți executa planuri mari. Caracteristicile lui WoowNews sunt destul de puternice pentru companiile din Fortune 500 la un preț care funcționează pentru oricine. Știi afacerea ta. Vom ajuta să-l crească.

CONECTEAZĂ-ȚI MAGAZINUL, VINDE MAI MULTE LUCRURI

Când conectați magazinul dvs. la una dintre sutele de interacțiuni de comerț electronic ale WoowNews, puteți crea campanii de e-mail sau campanii publicitare direcționate, puteți automatiza urmărirea utilă a produselor și puteți trimite mesaje înapoi în stoc.

AUTOMATIZARE PUTERNICĂ PENTRU VÂNZĂTORII ONLINE

Sistemul de automatizare robustă de marketing al WoowNews vă asigură că e-mailurile dvs. ajung la persoanele potrivite la momentul potrivit. Direcționați clienții pe baza comportamentului, preferințelor și vânzărilor anterioare.Activați o serie de e-mailuri cu o singură solicitare API . Utilizați segmentarea încorporată pentru a construi reguli personalizate. Mulțumiți-vă fanilor cu un cadou gratuit. Iar când ați terminat, obțineți informații aprofundate de raportare pentru a face ca fiecare serie automatizată să trimiteți mai bine decât ultima.

Optimizați-vă marketingul

Anunțurile noastre Google , Facebook și Instagram vă oferă puterea de a ajunge la un public mai larg și de a vă crește linia de jos în câțiva pași rapizi.

Anunțurile remarketing Google 

Transformați vizitatorii site-ului web în clienți care au anunțuri de retargetare care se afișează automat pe site-uri și aplicații mobile populare.

O APLICAȚIE MOBILĂ CUPRINZĂTOARE PENTRU MARKETING PE DRUM

Aplicația noastră mobilă oferă o selecție de șabloane bazate pe intenții, pentru a vă ajuta să creați și să trimiteți campanii care se potrivesc nevoilor dvs. de marketing direct de pe telefon sau tabletă. Creați o campanie, adăugați și eliminați blocuri de conținut, inserați imagini de produse trase din magazinul conectat, gestionați listele și adăugați noi abonați și monitorizați performanța campaniilor dvs. trimise cu rapoarte detaliate în timp ce vă deplasați.

DESIGN FLEXIBIL PENTRU MARCI DE ORICE DIMENSIUNE

Utilizați designerul drag and drop ușor pentru a crea campanii care se potrivesc stilului dvs. Doriți să vă creați propriul e-mail? Consultați referința șablonului nostru de e – mail .Opțiunile de colaborare ale WoowNews, precum conturile pentru mai mulți utilizatori și comentariile din cadrul editorului, vor accelera procesul de proiectare și se vor potrivi direct în fluxul de lucru.

ANALIZA AVANSATĂ PENTRU A VĂ DEZVOLTA AFACEREA

WoowNews oferă funcții avansate de raportare pe care le puteți accesa oriunde. Monitorizați activitatea de vânzări și de pe site cu rapoartele privind veniturile și informați-vă e-mailul și conținutul publicitar cu datele de achiziție utilizând Google Analytics. Asta inseamna ca puteti invata, rafina si optimiza campaniile de e-mail si de publicitate pentru a-ti creste afacerea – toate intr-un singur loc.

SUTE DE INTEGRARE CU APLICAȚIILE PE CARE LE UTILIZAȚI DEJA

Ne integrăm cu aplicații și servicii populare cum ar fi Salesforce, Eventbrite, Google, Twitter, Facebook, Shopify și SurveyMonkey. Aceasta înseamnă că puteți sincroniza cu ușurință datele dvs. din acele servicii, puteți importa conținut din alte surse și puteți afla cum afectează campaniile afacerea dvs. În special, colecția noastră de comerț electronic vă va ajuta să urmăriți vizitatorii magazinului dvs., să înregistrați informații despre comenzi și să transmiteți toate datele înapoi la WoowNews.

DOCUMENTAȚIE API COMPLEXĂ ȘI FLEXIBILĂ

API-ul WoowNews vă permite să vă adaptați marketingul de e-mail pentru a vă potrivi fluxului de lucru. Indiferent dacă este momentul să vă integrați cu un CRM sau să vă creați propriul CMS, vom scala cu afacerea dvs. API-ul nostru oferă documentație în profunzime , descărcări în foldere și documente cum se procedează. Aproape toate datele și funcționalitatea din aplicația noastră sunt accesibile cu o cheie API, astfel că posibilitățile sunt nesfârșite.

DATELE CARE FUNCȚIONEAZĂ PENTRU DVS.

Studiem continuu datele despre utilizatorul WoowNews și îl folosim pentru a crea noi instrumente și produse pentru dvs.Omnivore , inițiativa noastră de prevenire a abuzurilor, funcționează în fundal pentru a ne menține sistemul curat.

Cercetarea noastră vă împuternicește să determinați cel mai bun timp pentru a trimite campanii, pentru a testa rapid liniile de subiect înainte de a le trimite și pentru a trimite automat campaniile dvs. în același timp în diferite fusuri orare. Oamenii de știință și inginerii noștri din domeniul datelor vorbește despre noi produse și funcții, iar cercetătorii noștri publică informațiile pe site-ul nostru, astfel încât să putem ajuta afacerea dvs. să trimită un e-mail mai bun.

Marketing Digital Online Automatizat
Logo